210 99 02 739
Κατάλογος
Κατασκευαστής: Amazon
Κωδικός Προϊόντος: 1202380
Part Number: B084J4QQFT
EAN: 0840080588209
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο - Άμεση παραλαβή
Εγγύηση: 1 έτος
65.00 65,00€

Ποσότητα

Λεπτομέρειες

Προϊόντα στην ίδια κατηγορία


Το Amazon Echo Dot 4ης γενιάς είναι ένα ασύρματο smart speaker, ικανό να χειρίζεται συσκευές στο ίδιο δίκτυο, και όχι μόνο. Η δύναμή του κρύβεται στην Alexa, την ενσωματωμένη ψηφιακή βοηθό που απλοποιεί την καθημερινότητά, εξυπηρετώντας τις ανάγκες σας, δίχως να χρειάζεται κάτι παραπάνω από τη φωνή σας για να εκτελέσει μια πληθώρα εργασιών.

Καλωσορίστε το Echo Dot 4

Το smart speaker της Amazon έρχεται με βελτιωμένο σχεδιασμό για καλύτερη εναρμόνιση με το χώρο, θέτοντας τις κατάλληλες βάσεις για τη δημιουργία ενός εύχρηστου και πρακτικού οικιακού δικτύου smart συσκευών.

Γνωρίστε την Alexa

Το κύριο χαρακτηριστικό του Amazon Echo Dot 4th Gen, είναι η ενσωμάτωση της ψηφιακής βοηθού Alexa. Χρησιμοποιώντας τη φωνή σας, μπορείτε να μιλήσετε στην Alexa και να λάβετε πληροφορίες, να οργανώσετε την καθημερινότητά σας, να αυτοματοποιήσετε τη λειτουργία έξυπνων συσκευών στο χώρο, και πολλά ακόμη.

Χειριστείτε το σπίτι με τη φωνή σας

Ανάψτε τις λάμπες ή ρυθμίστε τη φωτεινότητά τους ώστε να φτιάξετε την κατάλληλη ατμόσφαιρα για μια ταινία. Ζητήστε από την Alexa μια μουσική πρόταση. Χειριστείτε τον συναγερμό, τη θέρμανση του χώρου ή ακόμη και τις smart πρίζες, με τη δύναμη της φωνής σας και τη βοήθεια της Alexa.

Χαρακτηριστικά

Kit
Όχι
Αριθμός Ηχείων
1.0
Ενσωματωμένη Κάμερα
Όχι
Χρώμα
Μπλε

Smart Ιδιότητες

Smart Assistant
Alexa
Smart Οικοσύστημα
Alexa
Συνδεσιμότητα
Bluetooth Wi-Fi


Εκτίμηση Κόστους Αποστολής προϊόντος

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή
Παραγγέλθηκαν Πρόσφατα