Ψηφιακή Μέριμνα 200 ευρώ

Επίλεξε το προϊόν που σου ταιριάζει

Στόχος του προγράμματος «Ψηφιακή Μέριμνα» είναι η υποστήριξη της εκπαιδευτικής διαδικασίας με σύγχρονα ψηφιακά μέσα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν στην εξ αποστάσεως διδασκαλία καθώς και την δια ζώσης εκπαίδευση, η διευκόλυνση της πρόσβασης των παιδιών σε ψηφιακό εκπαιδευτικό υλικό και η περαιτέρω ενίσχυση των ψηφιακών δεξιοτήτων τους.

Στο πλαίσιο αυτό θα χορηγηθεί στους δικαιούχους του προγράμματος επιταγή (voucher) ύψους 200€ για την απόκτηση Laptop, Tablet ή Desktop.

Δικαιούχοι της επιταγής είναι μαθητές και φοιτητές στην Ελλάδα από 4 έως 24 ετών.

Το πρόγραμμα έχει σαν στόχο την υποστήριξη των οικονομικά αδύναμων οικογενειών για αυτό και τα βασικά κριτήρια είναι εισοδηματικά.

Η πλατφόρμα θα ανοίξει σε δύο φάσεις:
• Στην πρώτη φάση θα μπορούν καταθέσουν αίτηση οι οικογένειες οι οποίες έλαβαν το επίδομα παιδιού του ΟΠΕΚΑ στην πρώτη εισοδηματική κατηγορία για το έτος 2020.
• Στην δεύτερη φάση θα μπορούν να καταθέσουν αίτηση και οι υπόλοιποι δικαιούχοι που πληρούν τα εισοδηματικά και κοινωνικά κριτήρια του προγράμματος.

Το Voucher έχει αξία 200€ και η οικογένεια που πληροί τα κριτήρια θα λάβει ένα voucher για κάθε παιδί από 4 έως 24 ετών το οποίο είναι μαθητής ή φοιτητής στην Ελλάδα

Η εξαργύρωση του voucher μπορεί να γίνει από τις 12/04 και μετά
Ως λήξη του προγράμματος ορίζεται η 30 Ιουλίου 2021

Μετά την είσοδο σας και την έκδοση του voucher από την σελίδα https://beneficiary.digital-access.gov.gr/, έχετε την δυνατότητα εξαργύρωσης του voucher στο κατάστημα μας ή μέσω ηλεκτρονικής/τηλεφωνικής παραγγελίας, από την Δευτέρα 12/04 και μετά

Η ημερομηνία εκκίνησης του προγράμματος είναι στις 12/4/2021
Ως λήξη του προγράμματος ορίζεται η 30 Ιουλίου 2021

Για να δείτε αν είστε δικαιούχος του προγράμματος, κάνετε είσοδο με τους κωδικούς taxis net στην ιστοσελίδα της Δράσης https://beneficiary.digital-access.gov.gr/

Όχι, το πρόγραμμα αφορά αγορές αποκλειστικά με απόδειξη λιανικής

Όχι, η αγορά με χρήση του voucher της Ψηφιακής Μέριμνας, αφορά αποκλειστικά νέα Tablet, Laptop ή Desktop (όχι συνθέσεις ή refurbished) μαζί με επιλεγμένα περιφερειακά.

Η χρήση voucher αφορά μόνο 1 επιλέξιμο είδος ανά παρασταστικό αγοράς και εξαργύρωση μέχρι και 3 voucher, με το ποσό του voucher να αφαιρείται από τον κύριο εξοπλισμό και μόνο.
Στη περίπτωση διακιώματος χρήσης 2 ή 3 voucher, oι πιθανοί συνδυασμοί αγοράς κύριου εξοπλισμού είναι :
α) 1 voucher για 1 συσκευή κύριου εξοπλισμού,
β) 2 voucher για 1 ή 2 συσκευές κύριου εξοπλισμού,
γ) 3 voucher για 1 ή 3 συσκευές (όχι 2) κύριου εξοπλισμού.

Όχι, το κατάστημα μας δεν μπορεί να πραγματοποιήσει εκ μέρους σας την αίτηση στην σελίδα της Δράσης καθώς θα χρειαστεί να μοιραστείτε ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα σας.

Επίλεξε το προϊόν που σου ταιριάζει